Diëtiste Wendy Wendy Nodelijk is de diëtiste van The Healthy Life
Zij heeft in 2011 de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ervaring met het werken in een zelfstandige diëtistenpraktijk is opgedaan gedurende de stageperiode bij verschillende zelfstandig gevestigde diëtistenpraktijken. Psychologie en geroutineerde dieetmethodes zijn hierbij uitgebreid aan bod gekomen.

Bij de organisatie Body Invest  heeft zij ruim twee jaar lang zeer gedegen kennis en  werkervaring opgedaan met het begeleiden van cliënten die het Prodimed eiwitdieet volgen.  Ook bij dit dieet is een persoonlijke begeleiding een belangrijke onderdeel tot een succesvol resultaat.

Daarnaast is zij enthousiast en geïnteresseerd in allerlei voedings- en behandelingsmethoden, waarbij zij altijd op zoek is naar de juiste balans in het voedingspatroon voor u.
Een voorbeeld hiervan is de opleiding tot Psychosociaal Counseler, welke zij binnen een half jaar zal afronden. Deze verbreding van de kennis over de psyche van de mens maakt het in de toekomst mogelijk om deze aspecten in het (di)eetadvies te implementeren.

Kwaliteit staat voorop!
The Healthy Life staat voor kwaliteit, daarom staat diëtiste Wendy Nodelijk geregistreerd bij het kwaliteitsregister Paramedici, dit is een register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen, welke er op toe ziet dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.
Alleen indien wordt aangetoond dat de kennis op voedingsgebied actueel blijft wordt de registratie in stand gehouden. Door middel van het volgens van onder andere cursussen en bijscholingen wordt dit kennisniveau aantoonbaar onderhouden.

KP