Fasenschema ProdimedProdimed
Prodimed is een medisch proteïne dieet, waarbij de normale voeding gedurende het dieet wordt vervangen door eiwitrijke maaltijdvervangers. Het dieet is opgebouwd uit vijf verschillende fases die toewerken naar een gezond voedingspatroon.
Om de geleidelijke terugkeer naar een natuurlijk/gezond voedingspatroon te realiseren, wordt er na de eerste fase steeds een proteïnezakje vervangen. Allereerst door een stukje vlees of vis terug te brengen in de voeding, gevolgd door brood, fruit, zuivel en aardappelen. Een correct uitgevoerd opbouwtraject voorkomt dat er een jojo-effect optreedt.

De voornaamste voordelen van het Prodimed dieet zijn:

–   Snel gewichtsverliesProdimed
–   Geen hongergevoel
–   Optimale vetverbranding
–   Minimale spierafbraak
–   Persoonlijke begeleiding

Tijdens het intakegesprek wil ik u graag verder informeren. Voor meer informatie kunt u zich alvast oriënteren op www.prodimed.nl.

Intakegesprek
Dit geheel gratis en vrijblijvende gesprek duurt ongeveer 60 minuten en laat u kennis maken met het eiwitdieet genaamd Prodimed.
Na de kennismaking, waarin de toedracht en eerdere dieetervaringen besproken worden, wordt er overgegaan op de gehele uitleg en procedure van het dieet. Vanuit uw startgewicht wordt het streefdoel en een bijpassende prognose opgesteld en toegelicht, die een verwachting uitspreekt over de duur van het dieet. Tot slot vind er een uitleg van het online systeem plaats en volgen de instructies om een goede start met het dieet te kunnen maken. Na afloop van het gesprek worden de inloggegevens voor het online bestelsysteem via de mail naar u toegezonden.

Begeleiding
Gedurende het eiwitdieet is begeleiding essentieel , om het gewenste resultaat te kunnen behalen en te behouden. Deze begeleiding bestaat uit online consulten aangevuld met gratis online ondersteuning via mail en/of chat.

Online systeem
Indien u van start wenst te gaan met het Prodimed dieet, kunt u met behulp van de toegestuurde inloggegevens de producten bestellen in het on line systeem genaamd ‘Mijn Prodimed’. Dit betreft uw persoonlijke pagina, waarin uw dieettraject te volgen is.